Soutěž ukončena 1. 12. v 15: 46

Jídlo na fotce je Jelení s čokoládovou omáčkou 

Výherci soutěže: nikdo nevyhrál

Základní informace
  • každý měsíc nová tipovací soutěž o ceny
  • budete hledat a tipovat místa po celém světě, osobnosti, rostlinky atd
  • hledat budete podle fotky, textu…….
  • každý tipující, který se zapojí má pouze JEDEN TIP
Hlavní výhra pro soutěžící

Výherce za správnou odpověď obdrží poukázku v hodnotě 100 Kč na nákup u našich partnerů

2. místo 20 bodů

3. místo 10 bodů

Doplňkové body

za článek s vlastní fotkou o jiném jídle…. obdržíte navíc 30 bodů


Soutěžní otázka:

Jaké maso a jaká omáčka je na obrázku?

Nápověda: UŽ nevím, jak dát větší NÁPOVĚDU. MASO je zvěřina s parohy. Šípková ani švestková to není 😀 – čtěte pořádně: KANEC to NENÍ 😀

Do odpovědního formuláře napište správnou odpověd, vložte svoji e-mailovou adresu.

Hlavní výhru obdrží první správná odpověď.

[contact-form-7 404 "Not Found"] Děkujeme za vaše zapojení a podporu na našem facebooku
Sdílejte soutěž, zapojte svoje kamarády, rodinu, dejte jim šanci vyhrát a zapojit se i do jiných zajímavých aktivit
Soutěž probíhá od 26.10. - 30.11. 2017
Pro zapojení se do soutěže vám stačí odpovědět správně na otázku

Z jedné e-mailové adresy lze odeslat max. 2x odpověď

Cena bude výhercům zaslána elektronickou cestou, nebo připsáním bodů po získání doručovací adresy do 14 dnů od skončení soutěže. Výplata bodů přes poukazy.

Výherce bude informován prostřednictvím zadaného e-mailu a zveřejněn po skončení soutěže.

17 komentářů u „Tipovací soutěž říjen – listopad“

  1. Jana napsal:

    No, zkušební tip odeslán, ale ve zvěřině se nevyznám. 🙁

  2. bobalka napsal:

    Jejda, tak jsem si tuto diskusi přečetla až teď, svůj špatný tip už jsem odeslala, tak jdu vyzkoušet ještě jednou druhý tip a doufám, že lepší. 😀

  3. babicka11 napsal:

    Tak z toho jsem jelen – dřív bylo napsáno, že zvěřina to není, teď že maso je zvěřina. Aha – tak to bude jelen na červeném víně, hhi ….. 🙂

    1. radek napsal:

      od počátku byla nápověda: maso, zvěřina/parohy. Ted už jen doplnuji, protože nevím co už víc poradit. Kanec, pštros, krkovička… to NENÍ.

      1. babicka11 napsal:

        Zvěřina – jsou to tmavá masa, srnčí by bylo asi jednoduché, zbývá ještě dančí plecko na víně a omáčka zakápnutá sojovkou a worchestrem, aby to bylo jó tmavé….Tak a jiné zvíře už parohy nemá, haha :-). Už se těším na výsledek, co to teda je, do konce listopadu, to se teda načekáme…. :-(.

        1. radek napsal:

          kousek vedle, to jsem z toho jelen:D

          1. babicka11 napsal:

            a já jelenice, jááááá už nemůůžu, už mě chytá fantas 🙂 🙂 a asi z toho večer neusnu 🙂

  4. babka napsal:

    Tak jsem se taky zapojila se svými “znalostmi” ale nevím, nevím. Admin píše, že je divočák nemá ale co když mu bachyně byla nevěrná?! 🙂 🙂 🙂

    1. radek napsal:

      Divočák = kanec to NENÍ
      zvíře s PAROHY to je.

      1. babka napsal:

        Já vím, že kanec či divočák nemá parohy ale pokud mu bachyně byla nevěrná s jiným kancem či divočákem, tak mu ty parohy nasadila!! 🙂 🙂 🙂

        1. radek napsal:

          10 bodů navíc do adventu za můj úsměv, pobavilo 😀

          1. babka napsal:

            Díky! 🙂

  5. devilscat napsal:

    hmmm, koukám na to jako blázen – tipuju srnčí s nějakou omajdou, ale já se v jídle moc nevyznám, tak se pak nechám překvapit 🙂

  6. matylda napsal:

    Tak jsem odeslala tip. Jsem zvědavá, co to nakonec bude 🙂

  7. Evik napsal:

    Pěkná soutěž, vypadá to jednoduše ale poznat to?
    Jsem zvědavá co to doopravdy bude.

    1. radek napsal:

      když dám do nápovědy: parohy, divočák je určitě nemá 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *