Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Skládačka

Označeno štítky: 

• Toto téma obsahuje celkem 448 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 73. až 80. (celkem z 449)
  • Autor
    bobalka
    Účastník

dobrý babicka11, já se vůbec nechytám, nevím proč mi to teď nejde, ale nevzdávám to. Ono se to zase vylepší. 😀

babicka11
    Účastník

Já to teď stihla akorát :-), bylo to děsně rozházený, ani jsem nedoufala, že to dám ….

bobalka
    Účastník

Copak to máte za čas babicko11, asi tady řádí šotek. Za 0.00 to neudělá nikdo. 😀

babicka11
    Účastník

Já nevím, těch za 11 vteřin se ztratilo :-(, ten čas je asi, že jsem to udělala akorát za těch 20 vteřin, jinak to vysvětlit nejde…, asi se to každý den mění ….

babicka11
    Účastník

Dnes to bylo divné, jen jsem umístila tři obrázky, napsalo mi to, že je konec :-(.

lgku990
    Účastník

Teď zrovna koukám na skládačku a babička11 složeno za 0:00, za tu dobu já nestačím ani mrknout a Vy dokážete složit skládačku, já to jinak nevidím než, že jste rychlejší jak čas, to tedy smekám klobouk, gratuluji.

babicka11
    Účastník

no to ani nevím, myslím, že nejlepší čas jsem měla za 9 vteřin – jen jestli to není tak, že jsem čas “vyplácala” tak akorát 🙂 – ale děkuji, hhi

babicka11
    Účastník

Jsem zvědavá, co si admin na nás zas vymyslí :-).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 73. až 80. (celkem z 449)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.