Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel MadameBijou a poslední změna proběhla před 8 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 9. až 13. (celkem z 13)
Já ráda čtu a luštím sudoku,hlavně tedy když je venku škaredě. Když je venku hezké počasí,trávníme s dětmi spoustu času venku na hřišti,nebo v létě u body,hrajeme si s míčem a to mě dělá štastnou a spokojenou,když vidím jak jsou spokojení. Také ráda peču,nejen že mě to baví,ale když se pak dívám na manžela a na děti jak to s chutí vše sní,tak mě to hřeje u srdce…
Tak u nás hodně kuře na všechny způsoby,pečené s medovou omáčkou,nudličky na kari,nebo třeba kuřecí maso zapečené v listovém těstě. A co se týče moučníku tak to mají hodně rádí perník na plech,většinou na něj dávám čokoládu,štrůdl,a pak dělám často hrnkovou buchtu a na ni třeba jabka,puding prostě co se doma najde
Co takhle se líp poznat? Kdo máte třeba FB, můžete si mě přidat. Pokud samozřejmě máte zájem. 🙂 Juliana MadameBijou Lörincová. Jinak moje mamka má za obrovského koníčka výrobu bižu kousků. A taky jejich fotky publikuje na FB, já občas něco sdílnu.
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 9. až 13. (celkem z 13)