Já mám taky spoustu zálib. Jen na ty ruční práce jsem nikdy nebyla. Ráda poslouchám hudbu, písničky
v různých jazycích ( např. španělsky, anglicky, italsky, hindsky, taky samozřejmě českou a slovenskou), zabývám se cizími jazyky, objevuji metody zrychleného učení a trénování paměti, zajímá mě zdravý životní styl (zdravá výživa, cvičení, možnosti odkyselení organismu, zvyšování sebevědomí, psychologie). Moc ráda píšu blog, mám jich několik, ale v posledních letech jsem na ně neměla čas a nevěnovala jsem se jim. Píšu si deník vděčnosti, jelikož jsem se naučila, že na co zaměřuji pozornost, to mi přichází do života, takže doporučuji si každý den napsat minimálně 3 věci, za které jsem vděčná. Zanedlouho se začnou dít věci. Taky velmi ráda čtu, odmalička. Jednou bych chtěla umět číst kromě češtiny a slovenštiny i v jiných jazycích. Trochu mi už jde četba ve španělštině. Taky se moc zajímám o cizí písma. Zvládám docela číst Dévanágarí, což je písmo, kterým píše hindština, marátština a nepálština. Jednotlivá písmena jsem se naučila tak nějak přirozeně, pomocí metod, kterými se učí malé děti abecedu. Pomáhál mi internet. V budoucnu bych chtěla proniknout do tajů hebrejského písma. Jen tak ze zvědavosti. 🙂 Kromě tohoto všeho se učím pracovat s penězi a vymýšlím, jak všemožně vydělat či uspořit peníze.