• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel coolnet a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 17. až 20. (celkem z 20)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

No ono to funguje tak, že si sice zaplatíte registraci, ale pak zase z toho prodeje dostáváte provize a jak jsem viděla kolegyň výpis z účtu tak jsou to NEmalé provize. Takže nějakých 250,- korun se mi mnohonásobně vrátí.

Taky jsem váhala, jestli poslat peníze za registraci cizí ženské, ale risk je zisk a začíná se mi to vyplácet. A teď po nějaké době co jsem přímo v TOM tak to placení provize docela chápu. Spousta lidí si myslí, že když najdou práci na doma, že budou dostávat peníze za nicnedělání, zadarmo. A pletou se, a možná už jsem to tady psala někde výš, když se pracuje někde v továrně, v pekárně, v kanceláři prostě kdekoliv tak taky nedostává nikdo výplatu za to, že jenom přijde do firmy a sedne si tam s rukama v klíně. Takhle když si zaplatí registraci tak ho to motivuje aby něco dělal aby se mu alespoň ta částka za registraci vrátila.

A spoustu lidí na téhle spolupráci má buď založeno svoje samostatné podnikání nebo si během půl roku vybuduje takový příjem, že prostě nemusí dělat koně někomu v továrně nebo v kanclu.

Za sebe dopuručuju jak jako přivýdělek k mateřské, k důchodu, ke studiu tak také i jako druhý příjem při zaměstnání. Ale jak už jsem psala, nikomu zadarmo do klína ještě nikdy nic nespadlo a taky nespadne, chce se tomu věnovat.

A ještě je tady jedno plus, možnost postupů na vyšší a vyšší pozice a to v docela krátkém čase, to v běžném zaměstnání se čeká na povýšení třeba i celý život a nikdy nemusí přijít.

radek
    Správce

Přiděluji mimořádných 10 bodů za logické a přesné vysvětlení MLM, včetně správné formulace co a jak chcete řešit a vybudovat do budoucna. Přeji hodně úspěchů. Čtyřlístek pořád čeká-:)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Děkuji Radku, zrovna jsem o tom přemýšlela, chci ještě počkat alespoň měsíc, jestli se to udrží a nebo jestli je prodej zvýšený jen tím, že jsou Velikonoce 🙂 Napíšu Vám koncem dubna a šli bysme do toho.

coolnet
    Účastník

Tak MLM s bombonama je už síla. Bylo/je s kafem,praskem….vlastne už i s videem 😀

bohužel musim upozornit/podotknout že tento system je nejlevnejsi/nejucinejsi zpusob dostani produktu na trh-a taky velice rychly pad pro ty co prodavaji….jakmile totiz spolecnost takto prosadi produkt uz je velice levne dostat se do kamenneho obchodu.

Tak at se darí.

ps. nejaky poplatek za registraci bych neresil,tech par korun clovek utrati i jinak a bez uzitku.

(…jooo,už je MLM na posilani textovek 😀 neco jako viber atd. …)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 17. až 20. (celkem z 20)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.