No ono to funguje tak, že si sice zaplatíte registraci, ale pak zase z toho prodeje dostáváte provize a jak jsem viděla kolegyň výpis z účtu tak jsou to NEmalé provize. Takže nějakých 250,- korun se mi mnohonásobně vrátí.
Taky jsem váhala, jestli poslat peníze za registraci cizí ženské, ale risk je zisk a začíná se mi to vyplácet. A teď po nějaké době co jsem přímo v TOM tak to placení provize docela chápu. Spousta lidí si myslí, že když najdou práci na doma, že budou dostávat peníze za nicnedělání, zadarmo. A pletou se, a možná už jsem to tady psala někde výš, když se pracuje někde v továrně, v pekárně, v kanceláři prostě kdekoliv tak taky nedostává nikdo výplatu za to, že jenom přijde do firmy a sedne si tam s rukama v klíně. Takhle když si zaplatí registraci tak ho to motivuje aby něco dělal aby se mu alespoň ta částka za registraci vrátila.
A spoustu lidí na téhle spolupráci má buď založeno svoje samostatné podnikání nebo si během půl roku vybuduje takový příjem, že prostě nemusí dělat koně někomu v továrně nebo v kanclu.
Za sebe dopuručuju jak jako přivýdělek k mateřské, k důchodu, ke studiu tak také i jako druhý příjem při zaměstnání. Ale jak už jsem psala, nikomu zadarmo do klína ještě nikdy nic nespadlo a taky nespadne, chce se tomu věnovat.
A ještě je tady jedno plus, možnost postupů na vyšší a vyšší pozice a to v docela krátkém čase, to v běžném zaměstnání se čeká na povýšení třeba i celý život a nikdy nemusí přijít.