• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel coolnet a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 9. až 16. (celkem z 20)
  • Autor
    Petulavpk
    Účastník

🙂 to je jasný Neprozrazovat!!! Tak já přeji hodně úspěchů 🙂

radek
    Správce

mě by ten postup taky zajímal-:)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Radku, Vy nevíte, že podnikatelské plány a fígle se neprozrazují ani milencům?
    😀 😀 😀

Jana
    Účastník

tak my tady máme přímo prodejnu Juicee Gumee, teďka už je to Pedro.. výběr velký, obsluha fajn.. chodím tam ráda a jako bonus dostaneme razítka, bo tam nějaký ta stovka dycky padne 😀

babicka11
    Účastník

škoda, že při cukrovce si musím sladkosti odepřít, občas “najdu” v obchodě bonbony dia, nebo i Elle oplatky, tak když mě honí mlsná, tak si občas vezmu, ale nic se nesmí přehánět, prostě opatrně 🙁 a už jsem si i zvykla, člověk si musí umět poručit, vnučkám ale kupuji Kinder čokolády, Kinder vajíčka, Brumíky,gumové medvídky …

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Jak jsem začala číst vaše příspěvky zdálo se mi to dobré až k řádku kde se píše o placení za registraci hodně zvláštní budu jim prodávat zboží a ještě za to zaplatím???

matylda
    Účastník

Tak o tomto jsem ještě neslyšela. Asi se nepohybuji v těch správných kruzích. Ale souhlasím s příspěvkem Blaju – já jim budu vydělávat a ještě jim zaplatím? 🙁 Chápala bych nějakou kauci – abych jim bonbony nesnědla a peníze neposlala. Ale platit za registraci 🙁

radek
    Správce

berte to tak, že je to firma, která nabízí více možností zapojení se a proto si bere urřitý poplatek. Podle mě je to běžná, i když ne vždy oblíbená varianta.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 9. až 16. (celkem z 20)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.