• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel coolnet a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 20)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Už jste někde potkali, například na facebooku nebo i jinde, inzeráty o českých cukrovinkách jak nabídky spolupráce tak i nabídky na koupi? Je toho teď všude plno tak předpokládám, že už každý někde potkal. Tak se ptám co vy na to, jaký je Váš názor na tyto cukrovinky? Nebo na tu nabízenou spolupráci/přivýdělek?

radek
    Správce

podle mě je to vhodná spolupráce. každý mlsá rád, děti i dospělí. Sám sním u PC tak 1Kg gumových medvídků týdně. Mohl bych sice koupit v obchodě, ale ty z benzinky jsou chuťově lepší. Kupuji na benzince, kde je baleno v obyčejném sáčku, evidentně rozvažované od nějakého dealera. V případě, že mám koupit sobě, rodině, dětem…bonbony a budu mít solidní nabídku výběru na netu, nemám problém kupovat tam.
    Pokud nakoupím za 100 a mám třeba 10% provize, kupuji za 90, takže ušetřím.
    Cukrovinky, potraviny…nakupuji běžně na netu, ale u ověřených obchodů.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Přesně tak, zrovna jsem psala jedné zájemkyni o spolupráci, že chuť ani cena se nedá srovnávat s tím co prodávají běžně v obchodě, ty malé sáčky. Když si to člověk propočítá, že v obchodě je 70g od 15,- výš a tady vyjde 100g na 8,90,- tak je to hodně velký rozdíl. Mám dva kluky takže jsme často kupovali bonbónky v obchodě, ale ten menší (3roky) je neukousnul i když je to želé (prostě jsou tuhé), a tyhle české jsou měkké, voňavé, že sama neodolám a taky zobu. A navíc se mi ještě vrátí provize….. tak to je paráda 😀

Petulavpk
    Účastník

a jen se zeptám, co lidi, když jim nabízíte spolupráci, nejsou na vás nějak hrubí?

radek
    Správce

jak jsem Vám již psal v e-mailu, ono to může být i o propagaci a vzhledu

Jana
    Účastník

tyhle cukrovinky mi nabízel nedávno někdo jako koncovému zákazníkovi.. po prolistování katalogu jsem s díky odmítla.. máme štěstí, že prodejnu s oněmi cukrovinkami máme v nedalekém městě a dají se sehnat i za nižší cenu než katalogovou.. ale tak to je u nás.. v Praze tu značku pomalu ani neznali, max jako ty malé pytlíčky a ne kilové pytle 🙂 je jen takový drobný postřeh 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Já dávám inzeráty s nabídkou, napíšu tam přímo o co se jedná a přihlásí se jen ten kdo má zájem, tomu dám info co a jak je potřeba k tomu přivýdělku a vše je jen na jeho rozhodnutí, nikoho do ničeho nenutím ani do koupě bonbónů.

Zatím se mi nestalo, že by na mě byl někdo hrubí nebo tak něco, akorát jeden zájemce se ptal proč má posílat peníze za registraci zrovna mě, tak jsem mu vysvětlila, že to má firma tak nastaveno a tak to prostě je, s tím já nic neudělám 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tady u nás je taky obchod, kde mají tyhle cukrovinky třeba 1kg za 45,- ale jsou to prošlé potraviny tak to přeci nebudu kupovat svým dětem nebo dokonce někomu nabízet. Jestli si to koupí tam tak je to jeho rozhodnutí. V žádném případě netvrdím, že když je to někde levnější tak je to také prošlé, to je jen moje zkušenost tady u nás ve městě.

Já například mám objednávky na menší balení – kornouty, teď na Velikonoce malé 100g sáčky nebo někdo třeba chce kilo, ale namíchané různé druhy. Záleží na každém prodejci jak si to “své zboží” prezentuje. Někdo třeba má jen na katalogu napsaný telefon, to pak ten kdo ho dostane ho hodí doma do šuplíku a nic, ale já mám svůj postup jak nabídnout….. ale ten nebudu prozrazovat, co kdyby to četla konkurence 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 20)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.