Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co bude dnes k obědu?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 377. až 384. (celkem z 1,205)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Muž si ráno “vzpomněl”, že by si dal zelňačku, a to jsem ji nedávno dělala. No – tak bude mít zelňačku. 🙂 Já si dám dnes od masa pokoj a budu mít kuskus se zeleninou.

babicka11
    Účastník

Zajímalo by mě, kolik mužů tady vaří, vím jen o jednom – bobalka – ta se má :-).

babicka11
    Účastník

Dnes pouze kupované lečo s chlebem – nebyl čas. Ještě nás zdržel jeden blb…, stál nám ve vjezdu a my nemohli vyjet autem. Tak jsem čekala venku asi hodinu, jestli někdo přijde. Vidím mladík – tak 25 let, a na moji řeč, že stojí ve vjezdu a navíc půlkou auta na chodníku, když je celá ulice volná, ještě se ohradil, že tam není plná čára … , že parkuje před vraty, mu nevadilo, sedl do auta a odjel – ani neřekl pardon.

babicka11
    Účastník

Dnes tu byly holky na oběd, chtěly špagety s kečupovou omáčkou. Tak jsme je měli i my :-). Navíc se sýrem a česnekem.

babicka11
    Účastník

Včera kuřecí řízky, vinná klobása, kapr, dnes vepřové řízky.

veruska
    Účastník

Máme ještě bramborový salát, tak jsem k němu udělala Budapešťáky.

babicka11
    Účastník

Dojedli jsme klobásy a zítra bude bezmasý den . udělám asi lečo…..

babicka11
    Účastník

Dnes opravdu bylo lečo – a jak jsme si pochutnali :-). Chystám se ještě na smažený květák, bramboráky a pak zas pečený králík s vepřovým masem …. jídlo a zas jídlo :-(, mám doma hodně ovoce, tak si dám asi ovocný den ve stylu smoothie :-).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 377. až 384. (celkem z 1,205)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.