Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co bude dnes k obědu?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 265. až 272. (celkem z 1,205)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Dnes jsem se v kuchyni vyřádila, dělala jsem plněné bramborové knedlíky uzeným masem + zelí + cibulka, potom segedinský guláš + knedlík, a vepřové plátky na pepři a hořčici. Já chtěla to první, muž to druhé a to třetí pro holky na zítra na oběd, budou tu obě a nebudu chtít trávit čas vařením. Jen udělám polévku. Tak a uf. Mám toho tak akorát :-).

veruska
    Účastník

Dnes jsem ráno musela do města, tak jsem tam koupila karbanátky se sýrem a k tomu jsem uvařila brambor. A okurkový salát.

matylda
    Účastník

Já dnes přijela od doktora – byla jsem na kontrole na očním – hladová jak pes a honem jsem zplichtila aspoň palačinky .-) Ale povedly se 🙂

Rojak
    Účastník

Dnes jsem maloval kuchyň, tak nebylo čas na vyvařování. Zbytky jsou také k snědku, tak jsem dojedl brambory s květákovým mozečkem.

bobalka
    Účastník

Já vařila krémovou hrachovku, s topinkou, jen tak.

babicka11
    Účastník

Hrachovka – to je dobrý tip, Nikolka má ráda a Terezka – nevím, snad taky….tu bych mohla zítra udělat.

veruska
    Účastník

Dělám rozlétané ptáčky. ještě nevím, jestli to bude s knedlíkem, nebo s těstovinami. Podle toho, jak to budou přítel a maminka chtít.

babicka11
    Účastník

Mám navařeno :-), tak je na výběr. Vařím jen hovězí vývar, přidám knedlíčky a pár domácích nudliček.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 265. až 272. (celkem z 1,205)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.