Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co bude dnes k obědu?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1,025. až 1,032. (celkem z 1,205)
  • Autor
    veruska
    Účastník

Dělala jsem Budapešťáky s bramborem.

babicka11
    Účastník

verusko – už jsem se ptala … co jsou to Budapešťáky??
    Já dělala maďarský guláš a pro holky rajskou omáčku, Nikolka snědla tři knedlíky a Terezka dva. 😀

veruska
    Účastník

Babicko, už jsem vám sem psala, jak to dělám. Maso naklepat, osolit, opepřit, obalit v mouce, ve vajíčku, hodit na pánev na rychlovku po obou stranách chvíli osmažit do růžova a šup na pekáč, kde už máte na půlkolečka cibuli. Z pánve zbytek oleje nalít na maso, podle potřeby ještě olej přidat + vodu. Vše posypu ještě grilovacím kořením a podravkou. Přikrýt druhým pekáčem.
    Jak se ten plátek masa obalí v mouce, pak do vajíčka, tak je potřeba, aby toho vajíčka bylo na tom plátku co nejvíc. Já si vždycky podržím misku s vejci u pánve, aby mi to vajíčko moc z toho plátku nesteklo.

Dnes jsme ty Budapešťáky dojídali. Byly snad lepší, než včera.

matylda
    Účastník

Bramborák plněný kuřecím se zeleninou, mňam

babicka11
    Účastník

verusko – díky, já to už zapomněla, ale teď už to nezapomenu :D, mám to zkopírované do receptů, díky 😀
    My jsme měli pečené plněné kuřecí roládky s bramborem. Moc dobré.

irinkamil
    Účastník

Já jsem si dala španělského ptáčka s rýží, ale zbaštila bych i všechna zde vyjmenovaná jídla a s chutí. Chutná mi téměř všechno, taky podle toho vypadám ? ? ?

babicka11
    Účastník

Dnes bude svíčková s knedlíkem,
    odpoledne chlebíčky a jednohubky,
    večer miniřízečky a
    po půlnoci aspoň tři lžíce čočky nakyselo, kdo bude chtít párek, má ho mít 😀

veruska
    Účastník

My také měli svíčkovou. Mám už udělané chlebíčky a nějaké mlsání. Za chvíli přivezou Lucinku, tak se nemůžu moc rozšoupnout. Ale mě to nevadí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1,025. až 1,032. (celkem z 1,205)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.