Znáte to. Vyčistit sifon u dřezu v kuchyni nebo koupelně si troufne každý.

Není to noc složitého, stačí rozebrat plastový sifon, který je pod dřezem v kuchyni nebo umyvadlem v koupelně. Většinou sifonu ucpou vlasy nebo nějaký kousek papíru nebo tvrdý kousek slupky.

U složitějších vodoinstalací je potřeba instalatér

Namontovat bojler pro ohřev teplé vody chce už trochu víc znalostí, než většinou máme. Napojit vodu do stávajících rozvodů vody není složité, ale co když praskne těsnění nebo je potřeba jiný ventil. Stejně tak si neporadíte s prodloužením přívodu vodovodnítrubky.

Instalatér Rajhrad

Rekonstrukce bytového jádra není jen tak

Kdo má doma umakartové jádro, určitě bude chtít trochu víc, než jen oblepit umakart kachličkami.

Vybourat umakart, postavit příčky, natáhnout betonovou stěrku, přivést vodovodní trubky, napojit na stupačky a udělat odvody vody z umyvadla a vany. To stačí, aby každý věděl, že je potřeba profesionál, ideálně instalatér, který se rekonstrukce bytového jádra nelekne, zvládne svou práci včas a odborně.

KM Instal – instalatér Rajhrad to zvládne

Pro Brno a Brno venkov mám TIP.
Instalatérská firma KM Instal zvládne napojit vodovodní potrubí, rekonstrukci bytového jádra, montáž odpadního potrubí, montáž bojleru pro ohřev vody, ale i rozvod tlakového vzduchu do dílny nebo podlahové topení do domu.
Ve vyhledavačích je hledejte podle klíčového slova: “instalatér Rajhrad” .

Jak jste na tom vy? Už jste využili nějakého instalatéra nebo si poradíte sami?

 

 

3 komentáře u „Na montáž bojleru nebo rekonstrukci koupelny si najděte dobrého instalatéra“

  1. babicka11 napsal:

    Koupelna je zrekonstruovaná i s novým bojlerem, starý visel 30 let, tak ten nový snad také vydrží pár let :-).

  2. Roman Jakl napsal:

    Pokud je někdo Pat + Mat, tak ať si to vyzkouší jak to dopadne. Já osobně můžu tak bourat, ale něco instalovat, to svěřím jen odborníkům. Rajhrad je pro mě ale trochu z ruky.

  3. lgku990 napsal:

    Já bych si asi sám neporadil, instalatéra jsem zatím žádného nepotřeboval, obyčejné opravy jsem si vždycky udělal sám, do něčeho většího bych se nepouštěl. V brzké době máme v plánu rekonstrukci koupelny, ale za pomocí odborníků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *