Víte, jak moc znamenají vhodně vybrané doplňky vašeho outfitu, které nejen, že podtrhnou jeho styl, ale také mohou naprosto změnit význam outfitu? Dát signál vašemu okolí, kam se chystáte či jak vkusně dokážete zvolit doplňky? Mluvíme o tom, co každá žena ví: o botách, kabelce, a dnes se zaměříme na dva nenápadnější, ale o to více rafinované nástroje image každé ženy. Správně hádáte, jde o peněženku a pásek.

Peněženka z pravé kůže prozradí, že její majitelka nešetří na klíčových doplňcích a má skvělý vkus.

Od látkového pytlíčku ke kožené peněžence

Dnes je kvalitní peněženka zásadní výbavou každého člověka. Máte ji v ruce denně a ukazujete tak okolí, jaký je váš styl i finanční status. Ale netřeba smutnit, pokud nechcete investovat do peněženky nebo pásku tisíce. Naše tipy vám pomohou bez námahy být elegantní dámou.

Hledat se vyplatí

Budete-li hledat, najdete! Vaše konto nezapláče, pokud se mrknete na peněženky například na: https://answear.cz/k/ona/doplnky/penezenky.

V přehledném online shopu, najdete vše, co potřebujete. Zde si můžete pohodlně vybrat váš styl. Kvalitní peněženky a opasky všech barev, střihů a zpracování, které potěší vás nebo vaše blízké, ať už jde o radost jen tak, nebo o vánoční dárek.

Jste dáma, která ocení klasiku z kvalitní kůže? Nebo jste hravá ethno víla či umělkyně a hledáte portmonku vyšívanou či malovanou? Máte ráda na očích jméno oblíbené značky? Chcete něco ulítlého pro teenagery nebo roztomilého pro vaše ratolesti? Nebo snad hledáte opasky pro snoubence? To vše je zde, výběr a nabídka barev, velikostí a materiálů, kde si opravdu přijde na své každý.

Pásek pro váš svůdný pas

A co pásek? Dávno nejde jen o provázek chránící kalhoty před spadnutím. Pásky jsou korunou oděvu a dobře vybraný může dodat outfitům pokaždé jiný šmrnc.

Opasky mají dekorativní účel, ale vězte, že jejich použití všem dámám bez rozdílu opticky zužuje pas.

Zárukou kvality a dlouhého užívání je hand-made pásek z pravé kůže. Ale i moderní zpracování dokáže vyčarovat opasky kvalitní, s dechberoucím designem. Pásky můžeme mít široké a úzké, s přezkou nebo zavazovací, kožené či koženkové a látkové, a také pásky pro praváky a pro leváky. Pravák bude mít konec opasku u své levé ruky a naopak. Schválně, u kolika mužských objektů v kavárně vypozorujete podle pásku, zda jde o leváka či praváka, ještě než se seznámíte?

Pásek na boky nebo do pasu?

Pásek můžeme nosit na bocích, ale u dam na šatech lépe vykoná svou práci na ženském půvabu pásek v nejužší části pasu. Je potřeba mít dobře naměřený pas i boky. Ženy silnějsí postavy ať volí úzké pásky v barvě šatů a kalhot, ty se hodí i pro slavnostní příležitosti, jako doplněk „malých černých“, nebo retro stylu 40.-70.let. Širší pásky nepravidelných tvarů a umělecké pásky s výraznými sponami a zdobením skvěle doplňují rozevlátý střih šatů, případně zafungují jako sexy top šperk barevně a tvarově střídmého outfitu.

Nebojte se nákupu na internetu

Nabídka je široká a u tohoto typu sortimentu se nemusíte bát, že zvolíte špatnou velikost. Vybírejte dle kategorie, jako je barva, materiál, stylu produktu a hlavně dle svého přání. Nejen dámské pásky, ale všechny produkty jsou skladem a doručení zboží bleskové. Přihlásit se k odběru našeho newsletteru můžete e-mailem, vychytat slevy a čekat i dárky v akcích zdarma.

2 komentáře u „Jak vybírat originální dámské peněženky a pásky“

  1. Rojak napsal:

    Kůže je kůže a déle vydrží, než imitace ale nemám rád jak jsou na páscích spony z litinového materiálu, protože jak si pásek trochu pevněji utáhnete spona praskne a pásek máte zničený.

  2. babicka11 napsal:

    Kožená peněženka vydrží déle, dřív jsem měla klipovou černou a červenou, nyní mám od fy Tommy Hilfiger pruhovanou červeno-modro-bílou zipovou a jsem s ní moc spokojena. Mám ji asi už tři roky a stále vypadá jako nová. Nebyla zrovna levná, ale jak často si člověk potřebuje měnit peněženku, že? 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *