Pojištění na pracovišti je v dnešní době naprostým standardem

Bez stresu a zbytečných starostí. V zaměstnání nemusíme prožívat nejlepší den, a když nějakým nedopatřením způsobíme škodu, je nutné, abychom ji uhradili celou z vlastní kapsy. Tedy v případě, že aktuálně nemáme sjednanou žádnou pojistku, která by tyto případy efektivně řešila.

Pro klid v duši je podobné pojištění nutné, zvláště pokud jsme v práci často za volantem nebo vykonáváme poměrně náročnou profesi, při které je pravděpodobnost chyby vyšší než při relativně jednoduché pracovní náplni.

Celosvětová platnost je rozhodně plus

Jezdíte často na služební cesty, ať už je to do Německa, Francie, Itálie nebo někam do exotických destinací? Potom vás jistě potěší, že pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou zaměstnavateli může mít celosvětovou platnost bez omezení, příplatky nebo jednání o připojištění tedy vůbec nebude nutné. K mání jsou také tři různé varianty pojištění, z nichž Řidič PLUS zahrnuje i využití služebního automobilu pro osobní, respektive rodinné cesty. Podmínkou je pak pouze zřídit havarijní pojištění vozu.

Rychlé sjednání online formou boduje

Neradi něco řešíte na pobočce? Potom je ERGO pojišťovna zajímavou alternativou, neboť dohodu je možné uzavřít i přes internet, tedy jinak řečeno, z pohodlí domova. Krátká smlouva, minimum podmínek a například také nízká spoluúčast s možností volby. Výhodou pak jistě je i to, že když si sjednáte produktů více – tedy například zkombinujete tuto pojistku i s cestovním nebo životním pojištěním, nabízí se i atraktivní sleva.

Pojištění občanské odpovědnosti je dnes už zavedeným produktem, ale pojistka, která se týká odpovědnosti za škodu způsobenou v zaměstnání, je na trhu spíše nováčkem. V každém případě jde ale o produkt, jejž by měli zvážit nejen vykonavatelé náročných a zodpovědných profesí.

2 komentáře u „Pojištění na pracovišti je v dnešní době naprostým standardem“

  1. babicka11 napsal:

    Pojištění je dnes už normální věc, nikdo z rodiny by nikam nejel bez pojištění sebe, dětí … i auta a majetek….

  2. Rojak napsal:

    Pojištění v dnešní době už bývá standardem. Nikdo nikdy neví co se mu může přihodit, ať si dává pozor jak chce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *