Káva je nápojem, který spojuje generace i národy. Pije se po celém světě, na obchodních schůzkách i jako siesta po obědě, a to také v Česku. Najdete opravdu málo firem, kde by neměli kávovar.

Jiný kávovar je vhodný pro malou firmu, jiný pro velkou korporaci, která má jeden přístroj na celé patro. Všechny potřeby ovšem bezpečně naplní kávovary švýcarského výrobce JURA.

Švýcarská kvalita i do vaší kanceláře

Švýcarské výrobky jsou pověstné svojí vysokou kvalitu a u kávovarů na tom není nic jinak. Kávovar JURA se dá koupit už od roku 1931, a to do domácnosti i do firmy. JURA má celou řadu modelů, které sbírají prestižní ocenění. Své výrobky neustále inovuje a využívá vlastní technologie, jež u jiných značek nenajdete. Přes bohatou výbavu nejrůznějšími technologiemi jsou kávovary JURA snadné na obsluhu i údržbu, dají se modifikovat, mají uzamykatelný zásobník a menu. Do firemního prostředí jsou tedy jako dělané.

 

Nechte si připravit nápoj podle své chuti

Příkladem kávovaru vhodného do firmy je JURA WE8. Hodí se do středně velkých firem, kde každému připraví nápoj, který mu doopravdy chutná. Zvládá ristretto, espresso, capuccino, latte macchiato nebo flat white. Nápoj na úrovni profesionálního baristy přitom připravíte stiskem jednoho tlačítka.

Kávovar je vybaven inteligentním vodním systémem I.W.S.®, kávovar je chráněn před vodním kamenem. Tichý mlýnek AromaG3 je nastavitelný na šest úrovní hrubosti a ve spolupráci s P.E.P. – pulsním propařením zajišťuje ještě lepší aroma. WE8 má velký barevný displej v češtině, velké nádržky na vodu (3 l) i zrnkovou kávu (500 g) a odpad. Nabízí také možnost uzamčení, zaměstnancům je možné povolit například jen určité nápoje.

Pro každou firmu skvělé řešení

JURA WE8 je ideální pro středně velké kanceláře se zátěží do 50 káv denně. Menší firmy (do 30 káv denně) mohou sáhnout po osvědčeném JURA E8. Pro velké kanceláře (50 – 200 káv za den) výrobce doporučuje model JURA X6. Každý si najde to svoje.

3 komentáře u „Švýcarské kávovary JURA jsou vhodné do každé firmy“

  1. Rojak napsal:

    Kávovar doma máme, ale jenom ten kapslový. Takové ty drahé mašiny jsou tak dobré akorát pro firmy, které na to mají.

  2. babicka11 napsal:

    Mám už třetí kávovar, sice ne tak drahý, ale svoji službu vykonává k mé spokojenosti :-).

  3. lgku990 napsal:

    Koukal jsem na kávovary a jsou nádherné a cena je ještě nádhernější, určitě je z nich káva vynikající, samozřejmě, že tento kávovar, v této cenové relaci, se hodí spíš do nějaké firmy či podniku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *