V současné době je poměrně velký zájem o skladové prostory

Pokud však nemůžete ve svém okolí sehnat sklady, které by vám vyhovovaly umístěním, cenou a dalšími parametry, nabízí se vám alternativní řešení v podobě montované haly. V následujících řádcích vám prozradíme, k čemu se používají a na koho se v dané oblasti obrátit.

V první řadě musíme podotknout, že montované haly mají vskutku široké uplatnění. Poslouží vám v průmyslu, zemědělství, ale i ve sportovním odvětví. Často bývají využívány jako jezdecké haly a hangáry.

Nízké náklady na údržbu

Montovaná hala představuje praktické řešení, které není náročně ani finančně, ani na údržbu. Pro výstavbu nepotřebujete speciální povolení, a proto je realizace poměrně rychlá. Vystačíte si s pozemkem s vyrovnaným terénem, navíc haly můžete na sebe postupně napojovat.

Pro jejich výrobu se používají kvalitní a odolné materiály, jež zvládají i náročné podmínky, změny počasí, ale i teplotní výkyvy. Vysoká bezpečnost je zajištěna, protože montované haly bývají z těžko hořlavých materiálů.

Jako velkou výhodu vnímáme, že montované haly jsou mobilní, takže kdykoliv ji můžete nechat přesunout na jiný pozemek. Jednoduše se demontuje, jednotlivé prvky se převezou na jiné místo, a opět se postaví.

Montované sportovní haly

Kdo montované haly nabízí?

Jestliže hledáte specialistu, jenž vám zajistí montované haly, obraťte se na společnost POLAK CZ s.r.o., která je realizuje na klíč. Hala tedy odpovídá vašim požadavkům a potřebám. Ke každé hale si navíc můžete vybrat celou řadu doplňků a dalších prvků od zateplovacího systému přes umělé osvětlení až po odvětrávání.

Přímo na webové stránce společnosti najdete i konfigurátor hal, takže si sestavíte halu tak, aby vyhovovala vašim nárokům. Stejně tak jsou na stránce přístupné virtuální prohlídky, nahlédnete do některé z již vyrobených hal.

4 komentáře u „Proč si pořídit montované haly?“

  1. lgku990 napsal:

    Taková montovaná hala je vlastně univerzální mobilní hala pro všestranné využití, hodí se, jak pro uskladnění, tak i pro výrobu.

    1. POLAK CZ s.r.o. napsal:

      Dobrý den,
      máte pravdu, montované haly jsou využitelné v mnoha odvětvích, nejčastěji jako průmylové stavby nebo zemědělské stavby, ale i haly sportovní či jízdárny a také jako hangáry.
      Hezký den,
      Zuzka z POLAK CZ s.r.o.

  2. Rojak napsal:

    Tak tahle nabídka si myslím je pouze pro podnikatele, nebo firmy a možná i zemědělce, ale pro obyčejného člověka to myslím jde mimo něj.

    1. POLAK CZ s.r.o. napsal:

      Dobrý den,
      určitě větší využití mají montované haly pro firmy, ale jak píšete, i soukromí zemědělci je hojně využívají. Montovaná hala také nemusí být velkých rozměrů a využítí najde i jako přístřešek, což může využít každý 🙂

      Přeji hezký den,
      Zuzka z POLAK CZ s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *