Sice se jedná o téma, které by se spíše hodilo na portál pro mamči, ale třeba nějakou čtenářku najdeme i zde. Po svatbě/není nutnou podmínkou/ se rozšiřuje rodina. Nový člen rodiny je zde, holka nebo kluk, to je vcelku fuk. Hlavně, aby bylo zdravé.

My pánové jsme příchod potomka dostatečně oslavili, zejména, pokud se jedná o první narozené dítě a maminky mají teď plnou hlavu starostí.

Proč kojící podprsenka?

Těhotenství a první měsíce péče o dítě to je jedna výzva za druhou. Po porodu navíc přicházejí změny a prsa se mohou díky mléku změnit i o několik čísel denně. Při kojení tak víc než kdy jindy oceníte  především  praktické a pohodlné řešení.

Kojící podprsenka nabídne obojí. Poskytne  dostatečné pohodlí při kojení,  a zároveň tolik potřebnou oporu pro ňadra.

Proč si koupit kojící podprsenku?

  • má speciální střih pro snadné kojení
  • diskrétní řešení
  • opora ňader
  • bezešvé a bezkosticové provedení pohodlí

Výběr kojící podprsenky

Podprsenku vybírejte až ke konci těhotenství, lépe tak trefíte velikost, která se v průběhu může měnit o jednu až dvě velikosti. Určitě volte spíše volnější velikost, kde bude dostatek prostoru pro vložení kojících tamponů.

Děti do půl roku jsou nejhladovější a budete kojit opravdu často. V tomto období oceníte bezešvé kojící podprsenky. T

Ty se nabízejí typicky ve velikostech S, L, XL a podobně. Na výběr  stačí změřit obvod hrudníku a pak porovnat s tabulkou velikostí.

Pro pozdější občasné kojení můžete vybrat i vyztuženou podprsenku s kosticemi, která pochopitelně nabízí lepší oporu.

Kojící podprsenky najdete v e-shopech i kamenných prodejná. Pokud chcete něco víc, kupte kojící podprsenku na portálu Suprkup a získáte bonus k nákupu navíc.

3 komentáře u „Kojící podprsenka s bonusem na portálu Suprkup“

  1. Rojak napsal:

    Tohle už jsou jenom výmysly co se týče byznysu a peněz. Začíná mi rozum stát, a začínám mít tak trochu strach, čeho se ještě budeme muset dožít.

  2. babicka11 napsal:

    Za nás tohle nebylo a taky jsme děti odkojily … měla jsem podprsenku na přední zapínání, ale bylo to nepraktické …

  3. lgku990 napsal:

    Co ty lidi ještě nevymyslí, určitě je to praktická věc, ale ženy po tom určitě nešílí, já být žena, tak to mít asi nemusím a kojil byl klasicky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *