Půjčení dodávky v oblíbené půjčovně dodávek v Brně – Fénix

V případě ,že řešíme situaci, kdy potřebuje co nejdříve převést materiál do výroby nebo dokonce již hotový výrobek k zákazníkům a naše auto jednoduše stávkuje, musíme najednou najít alternativu. Jako vhodné řešení se v takových případech nabízí autopůjčovna. Pronájem takového vozidla je jen v naší režii a pokud jej budeme potřebovat třeba jen na víkend nebo na rok je jen na našem rozhodnutí, navíc má takový pronájem i několik výhod a tak bychom neměli otálet, pokud opravdu potřebujeme najít vhodné řešení pro odvoz materiálu.

Co lze očekávat od pronájmu dodávky – PŮJČOVNA DODÁVEK BRNO

V případě, že jsme se rozhodli pro zapůjčení takového užitkového vozu z půjčovny dodávek Brno – Fénix, vlastně přepravit prakticky cokoliv. Záleží na tom, jak velký náklad máme a jak velký vůz si pronajmeme. Může to být stavební materiál na stavbu nebo na chalupu, protože jsme se rozhodli postavit si pergolu, může to být výrobní materiál pro malovýrobu, může to být ale také dodání hotového zboží zákazníkům, kteří na něj netrpělivě čekají. Pokud máme ale v plánu se o víkendu přestěhovat, i tato možnost pronájmu dodávky je reálná. Můžeme tak stěhovat v jakoukoliv hodinu, kterýkoliv den a nemusíme se ohlížet  a stresovat se časovým nedostatkem. Autopůjčovny, nabízejí celkem široký výběr nejrůznějších druhů a typů vozů různých značek, můžeme si vybrat i velikost, která nám bude vyhovovat.

Dodávky osobní

Mezi nabídkami autopůjčoven a to i autopůjčovny Půjčovna dodávek Brno – Fénix, ale také najdeme dodávky osobní, které jsou samozřejmě určeny pro přepravu osob. Cestující mají pohodlí a dodávky mohou být až osmimístné. Takových služeb využívají nejen soukromé osoby, ale i menší firmy, které potřebují přepravit své zaměstnance nejen do zaměstnání, ale i na školení, veletrh a podobně. Vhodnými dodávkami v tomto směru jsou vozy typu multivan, mercedes benz, citroën Space Tourer a jiné modely, které nabízejí všem cestujícím maximální pohodlí a dostatek místa i pro zavazadla.

Dodávky obytné

V posledních letech se velmi rozšířilo cestování v obytných vozech a to i v půjčovně dodávek Fenix Taková obytná dodávky vlastně představuje vše, co bychom na cestách potřebovali, od komfortu, přes postel až po vaření či osobní hygienu. Tento druh cestování především originální zážitek, který se jen tak nezapomíná. Cestovat v obytné dodávce nám dává volnost, svobodu času a klidně můžeme vzít i babičku a psa. Cestování v obytných vozech je již delší dobu domovem západní Evropy. V současné době jsme zaznamenali velký nárůst poptávky po takových vozech a to nejen u prodejců, ale také právě v autopůjčovnách. Tyto hotely na kolečkách mají také tu výhodu, že se nemusíme obávat nepříznivého počasí nebo zimy.

Proč pronájem dodávek?

Jestliže se ale ptáme na to, jaký význam má pronájem dodávek, můžeme si říci několik výhod, které pronájem poskytuje. Malé firmy nebo začínající živnostníci nemají tolik finančních prostředků na to, aby si mohli koupit nový vůz pro svou práci. Je to velká finanční položka a tak se pronájem, nebo – li operativní leasing vyplatí víc. Měsíčně splácíme požadovanou částku a máme tak dostatečný přehled o výdajích.

Krátkodobý nebo dlouhodobý pronájem dodávky

Víkend nebo měsíc či rok, to e doba, na kterou si můžeme spolehlivě dodávku pronajmout. Jedná se o krátkodobý nebo dlouhodobý pronájem dodávky. Krátkodobý pronájem lze sjednat až na dobu 12 měsíců. Dlouhodobý je sjednán až na dobu 60 měsíců.

Kontakt:

PŮJČOVNA DODÁVEK FÉNIX

Jana Babáka 2733/11

62 00 Brno

Tel: 792 766 944

E-mail: info@dodavkyfenix.cz

 

2 komentáře u „Půjčení dodávky v oblíbené půjčovně dodávek v Brně – Fénix“

  1. Rojak napsal:

    Jezdil jsem jeden čas s nákladním autem a je to dobrá věc, když potřebujete něco přestěhovat. V každém větším městě teď bývají k půjčení dodávková auta, ale nevyužívám této služby.

  2. babicka11 napsal:

    Toto je dobré vědět, že něco takového existuje, na jakékoliv využití. Určitě se najdou tací, co to využijí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *