Terapie po telefonu: Efektivní řešení všech Vašich problémů

V dnešním uspěchaném světě možná nemáte dostatek času, abyste se věnovali sami sobě. Velmi často jsme nuceni potlačit vlastní emoce, což později může vyvolat problémy, které jako by neměly zjevnou příčinu. Pokud vás trápí opakované zdravotní potíže, možná jste prodělali trauma v dětství. Terapie, kterou je možné absolvovat po telefonu, vám pomůže zbavit se vašich problémů jednou provždy.

Sužují Vás opakované zdravotní problémy bez zjevné příčiny? Snažili jste se vašemu tělu pomoci léky, které ale nepomáhají? Možná je na čase zjistit skutečnou příčinu vašich potíží a dát vašemu tělu šanci uzdravit se jednou provždy.

Terapie na dálku

Komplexní terapie na dálku, která probíhá prostřednictvím telefonických rozhovorů, odhalí příčiny vašich zdravotních potíží a ve Vašem těle se okamžitě nastartují procesy, které Vás postupně uzdraví. Tato přirozená léčba  již pomohla vyřešit širokou škálu problémů, jako jsou například bolesti hlavy, nespavost, bolesti zubů, alergie, vztahové problémy, existenční problémy a mnohem více. Odborný poradce a terapeut pan Radovan Babic se terapii na dálku věnuje již řadu let a mnoha klientům tímto způsobem pomohl ke šťastnějšímu životu.

Pro koho je terapie vhodná?

Terapie je vhodná pro muže i ženy jakéhokoliv věku, pro páry, jednotlivce, rodiny, děti, těhotné ženy, ještě nenarozené děti, ale také zvířata. Při řešení problémů vašich dětí nebo zvířat budete fungovat jako médium a problémy vašich blízkých budou odstraněny přes vás.

Je však nutné podotknout, že terapie není vhodná při kritických stavech, kdy je nutná lékařská pomoc. Nedoporučujeme ji ani osobám, které jsou pod vlivem alkoholu či drog, protože k úspěšnému průběhu terapie je nutná vysoká soustředěnost.

©Bioliečba.eu, 2018 - až po současnost

©Bioliečba.eu, 2018 – až po současnost

Ultimátní terapie

Pan Radovan se zabývá také ultimátní terapií, jejímž cílem je odstranit všechny vaše problémy. Jeho snahou také je, aby si klienti uměli každodenní problémy zpracovat sami a nepotřebovali již pomoc terapeuta.

Pokročilá a experimentální terapie

Pan Radovan Vám také pomůže odemknout vaše vyšší schopnosti pomocí pokročilé a experimentální terapie. V takovém případě možná začnete vědomě telepaticky komunikovat, nebo vám dorostou chybějící zuby atd.

Chcete o možnostech terapie vědět více? Navštivte www.bioliecba.eu/cz

11 komentářů u „Komplexní terapie a přirozená léčba na dálku.cz“

  1. pskrob napsal:

    tak to ani náhodou

  2. coolnet napsal:

    sranda je, ze tohle funguje na principu placeba :)))))

    stejny ucinek ma i “zpoved” :)))

    ale pokud za to je nekdo ochoten platit …..

  3. Odalv napsal:

    Veľmi týmto alternatívnym postupom nie som naklonený, radšej sa držím klasických, ale človek nikdy nevie, čo kedy bude potrebovať.

  4. Evik napsal:

    Vypada to zajímavě ale asi bych tomu na dalku moc neveřila. I když pro některé lidi to může být jednoduší.

  5. matylda napsal:

    No, tak tomuto se mi moc věřit nechce.

  6. Kavon napsal:

    Moc týmto praktikám neverím. Moja manželka bola doktorka a kým žila, starala sa o celú našu rodinu vždy keď sme boli chorí.

  7. lgku990 napsal:

    Ono se říká, věř a víra tvá tě uzdraví a taky se říká, ono se toho v životě nakecá, já osobně, aspoň zatím, tomu moc nevěřím, možná se uvidí, až dojde na lámání chleba.

  8. polivkovamaruska napsal:

    Člověk nikdy neví, jakého stébla naděje se chytí. Ničeho se nezříkejme, neboť když přijde nemoc, každý je v úzkých a bude se snažit najít pomoc, ať je kdekoliv.

  9. veruska napsal:

    Naděje umírá poslední. Já bych tam brnkla, kdybych ležela ve špitále.

  10. Rojak napsal:

    Tak tohle téma mě začíná pěkně vytáčet. Už týden ležím v nemocnici a doktoři ví kulové co se mnou je. Píšu to přesně tak jak mi to bylo řečeno. A někdo se tu vytasí s článkem, že se bude léčit na dálku. Lidi kde to spějeme?

  11. babicka11 napsal:

    Tak tohle naštěstí nepotřebuji a ani by mi žádný zub už nenarostl :-). Ale třeba by to někomu pomoci mohlo. Taky se říká – věř a Tvá víra Tě uzdraví.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *