Vyhodnocení online her za 1/2 2018

Leden 2018

Šibenice online

100 Kč
babicka11
325 / 01:18:21.7 / 31. 01. 23:59:35
2. místo 100 bodů
Rojak
100 / 00:21:06.4 / 31. 01. 09:19:44
3. místo 80 bodů
Odalv
45 / 00:10:05.9 / 08. 01. 16:43:07

20 bodů
Kavon

Pexeso online

100 Kč
matylda
36 00:01:37.8 27. 01. 21:55:59
2. místo 100 bodů
Hana Bednářová
36 00:01:37.9 29. 01. 05:19:37
3. místo 80 bodů
Odalv
41 00:01:33.3 24. 01. 13:30:08

20 bodů
bobalka
Rojak
veruska
Havránková
polivkovamaruska
Kavon
babicka11

Puzzle online

100 Kč
babicka11
3 / 00:03:22.2 / 13. 01. 23:29:39
2. místo 100 bodů
Rojak
1 / 00:10:10.9 / 08. 01. 16:44:59


Únor 2018

Šibenice online

100 Kč
babicka11
444 / 01:25:32.7 /04. 02. 05:40:58
2. místo 100 bodů
Rojak
333 / 00:59:55.2 / 03. 02. 21:35:10
3. místo 80 bodů
Odalv
180/ 00:38:25.9 / 01. 02. 17:50:49

20 bodů
Kavon

Pexeso online

100 Kč
bobalka
36 / 00:01:20.3 / 02. 02. 22:47:18
2. místo 100 bodů
Hana Bednářová
36 / 00:01:36.8 / 19. 02. 05:16:07
3. místo 80 bodů
Kavon
38 / 00:01:18.2 / 01. 02. 18:31:15

20 bodů
Rojak
lgku990
matylda
veruska
irinkamil
Odalv
babicka11

Puzzle online

100 Kč
babicka11
2 / 00:03:11.6 / 14. 02. 14:56:41
2. místo 100 bodů
bobalka
1 / 00:19:15.8 / 10. 02. 13:26:08

13 komentářů: „Vyhodnocení online her za 1/2 2018

  • 25.3.2018 (18:36)
    Permalink

    Moc děkuji, i když nemám teď moc času, každý bodík dobrý.

    Reagovat
  • 9.3.2018 (14:39)
    Permalink

    Gratulace všem hráčům, kteří vyhráli.

    Reagovat
  • 7.3.2018 (16:43)
    Permalink

    Moc všem blahopřeji.Nešlo by udělat něco hádankového?

    Reagovat
  • 5.3.2018 (20:19)
    Permalink

    Babička je, jako vždy, nejlepší, Všem gratuluji i já mám aspoň 20 bodíků.

    Reagovat
  • 5.3.2018 (17:16)
    Permalink

    zatím opravdu na to nemám čas, nemám čas ani pomalu přečíst články už jsem tu zase skoro 10 dnů nebyl. Nejdřív měla prázdniny vnučka, potom já, takže jsme měli jinou zábavu

    Reagovat
  • 5.3.2018 (17:03)
    Permalink

    Děkuji za vyhodnocení, už jsem si myslel, že se tyto hry přestaly vyhodnocovat.

    Reagovat
  • 5.3.2018 (12:24)
    Permalink

    Mám 20 bodů za pexeso! Hurá!
    Všem moc gratuluji k bodíkům!

    Reagovat
  • 4.3.2018 (22:31)
    Permalink

    Jů super, děkuji, to puzzle jsem složila nějakým zázrakem.

    PS: Dá se někde zjistit, kolik máme peněz a bodů na účtě?? Mě to opravdu tady chybí. V předcházející verzi to bylo superně přehledné. Teď je to málo jen souhrn bodů.

    Reagovat
    • 6.3.2018 (17:57)
      Permalink

      Odpoveď pre bobalku:
      Pre získanie prehľadu počtu bodov postupujte následovne:
      Horná lišťa Info/Přihlášení/na stránke Přihlášení choďte na jej koniec a úplne dole nad Moje body budete mať uvedené svoje prihlasovacie meno, kliknite naňho a potom na položku Upravit na ľavej strane a voalá na konci zobrazenej stránky je podrobný rozpis bodov.

      Reagovat
  • 4.3.2018 (19:39)
    Permalink

    Gratulka opět všem! Já se naprosto nechytám, tak už to pomalu ani nezkouším.

    Reagovat
    • 4.3.2018 (19:56)
      Permalink

      pokud dobře vidím vyhodnocení, tak je ještě spoustu volných míst za body. Nevzdávejte to a hrejte, získáte rychlost i výsledky 😀

      Reagovat
  • 4.3.2018 (18:31)
    Permalink

    No teda 🙂 A já si nevěřila. Díky 🙂

    Reagovat
  • 4.3.2018 (15:52)
    Permalink

    Děkuji moc za tolik peněz, jen za to, že si tu mohu zahrát mé oblíbené hry. Obdivuji ty, co dokáží složit pexeso tak brzy. Tam mám ještě co dohánět :-). To mi nejde. Gratuluji ostatním k úspěchu.

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *