Dostal jsem článek, upravil, publikoval a hned použil na tipovací soutěž o cenu.

Jana a Sebík jsou šikovní.

Něco koupí, používají a hned je napadne pěkný článek s tipem do kuchyně.

Jsu sice ještě malej, ale šikovnej a kde můžu, tam podporuji upozorňujeme :D

Jsu sice ještě malej, ale šikovnej a kde můžu, tam podporuji upozorňujeme 😀

17 komentářů u „Rychlá tipovací soutěž o cenu od Jany a Sebíka“

  1. babicka11 napsal:

    Tak jsem hádala znovu, ale jen opravdu hádala, do tak velkých sklenic ani nezavařuji :-).

  2. Jana napsal:

    malá nápověda – jablka a rajčata jsou v kilogramech 🙂

  3. devilscat napsal:

    Já bych si hned něco z těch pochoutek dala, úplně se mi nad čtením článku sbíhaly sliny 🙂

  4. pskrob napsal:

    zkusím si tipnout, ale asi se netrefím

  5. Plazmic napsal:

    Raději nehádám, nevím vůbec co by to mělo být, koukám na nějaké sušičky, myslel jsem zavařené kozí rohy:).

    1. Jana napsal:

      tohle jsou jen nasušené rajčata a naložené se sýrem, česnekem, olivami a bylinkami v olivovém oleji, to druhé jsou chilli papričky naložené pro manžela, má rád hodně pálivá jídla 🙂

      1. radek napsal:

        zkuste dát malou nápovědu k soutěži 😀

  6. babka napsal:

    Zkusila jsem hádat ale na odhad jsem fakt špatná. Tak jsem zvědavá na správnou odpověď. 🙂

  7. Rojak napsal:

    Sušičku máme také a letos se z ní jen kouřilo při sušení hub co se v lese nasbíralo.
    Odpověď poslána.

  8. bobalka napsal:

    Sušičku mám doma řadu let, vnoučata ráda mlsala křížaly a sušené švestky, namíchala jsem je do misky s oříšky a měly na celé odpoledne, co zobat. Maso jsem nikdy nesušila, ale určitě vyzkouším, díky za tip.

  9. Radost napsal:

    Sebík je moc šikovný. Sušička je určitě dobrý dárek. My sušíme zatím jen houby, ale bez sušičky jen tak v papírových krabicích.

  10. Odalv napsal:

    Konzervovanie potravín pomocou sušičky je naozaj veľmi šetrný spôsob ako uchovávať dlho potraviny bez čo možno najmenšej straty vitamínov, minerálov a chuti. Oproti iným spôsobom konzervovania, ako napr. zaváranie, sa pri sušení nepridáva zbytočne ďalší cukor alebo soľ a potraviny sa nemusia sterilizovať, čo celkovo prispieva k zdravšej potravine. Jediná nevýhoda sušenia je, že také ovocie po vysušení obsahuje veľa vlastného koncentrovaného cukru po odparení vody, čiže sa to potom nesmie prehánať s konzumovaným množstvom na jedno posedenie.

  11. Kavon napsal:

    Sušené potraviny sú naozaj dobrý výmysel na ich konzervovanie, len sa to potom nesmie preháňať s množstvom pri ich jedení lebo napr. také sušené ovocie obsahuje veľmi veľa koncentrovaného cukru.

    1. Jana napsal:

      máte pravdu, má ho plno, proto už nepřislazujeme, jablka a hrušky jsme jen ochutili skořicí 🙂

  12. babicka11 napsal:

    ještě mi nepřišel email z registrace …
    odpověď jsem poslala, ale asi mi to nevzalo
    jinak Sebík je pěknej klučina 🙂 a ten polštářek – máme knížku Medvídek Pú

    1. Jana napsal:

      děkujeme, hlavně je to pěkný lumpík 🙂 polštářky dostal od sestry kamarádky, v létě jsou super na zahradu, perou se líp jak bavlněné.

  13. matylda napsal:

    Ta sušená rajčata bych si dala 🙂 A Sebík je šikulka 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *