17 komentářů: „Rychlá tipovací soutěž o cenu od Jany a Sebíka

  • 10.12.2017 (13:45)
    Permalink

    Tak jsem hádala znovu, ale jen opravdu hádala, do tak velkých sklenic ani nezavařuji :-).

    Reagovat
  • 20.11.2017 (20:44)
    Permalink

    Já bych si hned něco z těch pochoutek dala, úplně se mi nad čtením článku sbíhaly sliny 🙂

    Reagovat
  • 20.11.2017 (18:16)
    Permalink

    zkusím si tipnout, ale asi se netrefím

    Reagovat
  • 20.11.2017 (15:26)
    Permalink

    Raději nehádám, nevím vůbec co by to mělo být, koukám na nějaké sušičky, myslel jsem zavařené kozí rohy:).

    Reagovat
    • 20.11.2017 (18:44)
      Permalink

      tohle jsou jen nasušené rajčata a naložené se sýrem, česnekem, olivami a bylinkami v olivovém oleji, to druhé jsou chilli papričky naložené pro manžela, má rád hodně pálivá jídla 🙂

      Reagovat
      • 20.11.2017 (19:02)
        Permalink

        zkuste dát malou nápovědu k soutěži 😀

        Reagovat
  • 20.11.2017 (9:46)
    Permalink

    Zkusila jsem hádat ale na odhad jsem fakt špatná. Tak jsem zvědavá na správnou odpověď. 🙂

    Reagovat
  • 20.11.2017 (8:59)
    Permalink

    Sušičku máme také a letos se z ní jen kouřilo při sušení hub co se v lese nasbíralo.
    Odpověď poslána.

    Reagovat
  • 19.11.2017 (20:33)
    Permalink

    Sušičku mám doma řadu let, vnoučata ráda mlsala křížaly a sušené švestky, namíchala jsem je do misky s oříšky a měly na celé odpoledne, co zobat. Maso jsem nikdy nesušila, ale určitě vyzkouším, díky za tip.

    Reagovat
  • 19.11.2017 (19:28)
    Permalink

    Sebík je moc šikovný. Sušička je určitě dobrý dárek. My sušíme zatím jen houby, ale bez sušičky jen tak v papírových krabicích.

    Reagovat
  • 19.11.2017 (16:46)
    Permalink

    Konzervovanie potravín pomocou sušičky je naozaj veľmi šetrný spôsob ako uchovávať dlho potraviny bez čo možno najmenšej straty vitamínov, minerálov a chuti. Oproti iným spôsobom konzervovania, ako napr. zaváranie, sa pri sušení nepridáva zbytočne ďalší cukor alebo soľ a potraviny sa nemusia sterilizovať, čo celkovo prispieva k zdravšej potravine. Jediná nevýhoda sušenia je, že také ovocie po vysušení obsahuje veľa vlastného koncentrovaného cukru po odparení vody, čiže sa to potom nesmie prehánať s konzumovaným množstvom na jedno posedenie.

    Reagovat
  • 19.11.2017 (15:13)
    Permalink

    Sušené potraviny sú naozaj dobrý výmysel na ich konzervovanie, len sa to potom nesmie preháňať s množstvom pri ich jedení lebo napr. také sušené ovocie obsahuje veľmi veľa koncentrovaného cukru.

    Reagovat
    • 19.11.2017 (15:48)
      Permalink

      máte pravdu, má ho plno, proto už nepřislazujeme, jablka a hrušky jsme jen ochutili skořicí 🙂

      Reagovat
  • 19.11.2017 (13:18)
    Permalink

    ještě mi nepřišel email z registrace …
    odpověď jsem poslala, ale asi mi to nevzalo
    jinak Sebík je pěknej klučina 🙂 a ten polštářek – máme knížku Medvídek Pú

    Reagovat
    • 19.11.2017 (15:47)
      Permalink

      děkujeme, hlavně je to pěkný lumpík 🙂 polštářky dostal od sestry kamarádky, v létě jsou super na zahradu, perou se líp jak bavlněné.

      Reagovat
  • 19.11.2017 (12:08)
    Permalink

    Ta sušená rajčata bych si dala 🙂 A Sebík je šikulka 🙂

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *