Rychlá tipovací soutěž o cenu od Jany a Sebíka

Dostal jsem článek, upravil, publikoval a hned použil na tipovací soutěž o cenu.

Jana a Sebík jsou šikovní.

Něco koupí, používají a hned je napadne pěkný článek s tipem do kuchyně.

Jsu sice ještě malej, ale šikovnej a kde můžu, tam podporuji upozorňujeme :D

Jsu sice ještě malej, ale šikovnej a kde můžu, tam podporuji upozorňujeme 😀


Jak bude reklama vypadat?
-
Zde můžete mít reklamu napořád za 80 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

17 komentářů

  1. Tak jsem hádala znovu, ale jen opravdu hádala, do tak velkých sklenic ani nezavařuji :-).

  2. malá nápověda – jablka a rajčata jsou v kilogramech 🙂

  3. Já bych si hned něco z těch pochoutek dala, úplně se mi nad čtením článku sbíhaly sliny 🙂

  4. zkusím si tipnout, ale asi se netrefím

  5. Raději nehádám, nevím vůbec co by to mělo být, koukám na nějaké sušičky, myslel jsem zavařené kozí rohy:).

    • tohle jsou jen nasušené rajčata a naložené se sýrem, česnekem, olivami a bylinkami v olivovém oleji, to druhé jsou chilli papričky naložené pro manžela, má rád hodně pálivá jídla 🙂

      • zkuste dát malou nápovědu k soutěži 😀

  6. Zkusila jsem hádat ale na odhad jsem fakt špatná. Tak jsem zvědavá na správnou odpověď. 🙂

  7. Sušičku máme také a letos se z ní jen kouřilo při sušení hub co se v lese nasbíralo.
    Odpověď poslána.

  8. Sušičku mám doma řadu let, vnoučata ráda mlsala křížaly a sušené švestky, namíchala jsem je do misky s oříšky a měly na celé odpoledne, co zobat. Maso jsem nikdy nesušila, ale určitě vyzkouším, díky za tip.

  9. Sebík je moc šikovný. Sušička je určitě dobrý dárek. My sušíme zatím jen houby, ale bez sušičky jen tak v papírových krabicích.

  10. Konzervovanie potravín pomocou sušičky je naozaj veľmi šetrný spôsob ako uchovávať dlho potraviny bez čo možno najmenšej straty vitamínov, minerálov a chuti. Oproti iným spôsobom konzervovania, ako napr. zaváranie, sa pri sušení nepridáva zbytočne ďalší cukor alebo soľ a potraviny sa nemusia sterilizovať, čo celkovo prispieva k zdravšej potravine. Jediná nevýhoda sušenia je, že také ovocie po vysušení obsahuje veľa vlastného koncentrovaného cukru po odparení vody, čiže sa to potom nesmie prehánať s konzumovaným množstvom na jedno posedenie.

  11. Sušené potraviny sú naozaj dobrý výmysel na ich konzervovanie, len sa to potom nesmie preháňať s množstvom pri ich jedení lebo napr. také sušené ovocie obsahuje veľmi veľa koncentrovaného cukru.

    • máte pravdu, má ho plno, proto už nepřislazujeme, jablka a hrušky jsme jen ochutili skořicí 🙂

  12. ještě mi nepřišel email z registrace …
    odpověď jsem poslala, ale asi mi to nevzalo
    jinak Sebík je pěknej klučina 🙂 a ten polštářek – máme knížku Medvídek Pú

    • děkujeme, hlavně je to pěkný lumpík 🙂 polštářky dostal od sestry kamarádky, v létě jsou super na zahradu, perou se líp jak bavlněné.

  13. Ta sušená rajčata bych si dala 🙂 A Sebík je šikulka 🙂

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *